Sunday, June 21, 2015

Mé jméno je pan David Geletey, Spammer.

Milý ***********,

Mé jméno je pan David Geletey. Trénoval jsem a v soucasné dobe pracuje jako externí auditor pro Úrad vrchním financních institucí (OSFI), Vancouver, Kanada, pracuje jako soucást velkého týmu, který se vztahuje na celý kanadský region. Vzal jsem svuj cas, aby vás kontaktovat prostrednictvím mých osobních úsilí. OSFI jsou odpovedné za to, ze neaktivní úcty, pojistencu, vkladatelu a clenové penzijního plánu nejsou chráneny pred nezádoucím ztráty svých investic. Nasím cílem je chránit nase cleny z financní ztráty, které mohou nastat.

Pri rutinní kontrole auditu na úctech, které byly objeveny pri likvidaci kanadského banky, jsem zjistil, pevný vkladový úcet, který je v soucasné dobe spící. Tento úcet byl spící v posledních triadvaceti (23) let. Vklad nálezí jediný drzitel s celkovou cástkou mírne nad 21,5 dolar milionu amerických dolaru. Bankovní regulace / legislativa v Kanade pozadavku, aby mi oznámit Ústavu zodpovedne nenárokovaného aktivum po uplynutí zákonné lhuty let, kdy se objevil neaktivní úcty tohoto typu. Výse soubor faktu podtrhuje muj duvod psát pro vás a delat následující návrh.

Mé vysetrování uvedeného úctu, ukazuje, ze investor zemrel v roce 1991 - presný cas úcet byl poslední provozována. Kanadská banka, kde je úcet byl puvodne otevren jiz oficiálne zlikvidována od roku 1993 mohu s jistotou potvrdit, ze uvedený investor zemrel bez záveti a ne next-of-kin na jeho majetek nebyl nalezen nebo neprisel vsechny ty roky. Jsem ustálené presvedcení, ze pomocí mého zasvecených pákový efekt, pracovat s vámi muze zajistit financní prostredky na úctu pro nás místo toho, která by mu umoznila projít jako nevyzvednuté fond do pokladny kanadské vlády. To je zvláste mozné, jak si nesou odpovídající príjmení a stejný státní príslusnost uvedeného investora, a muze stát jako jeho delsí príbuzného. To je presne duvod, proc jsem Vás kontaktovat.

Mám vsechny relevantní dokumenty (právní a bankovnictví), který bude usnadnovat my vám predkládá jako zalobce / príjemce prostredku a nakonec prevést peníze na úcet, jmenovanému vámi. Je-li to nutné, muzeme snadno otevrít nový úcet na vase jméno pro tento úcel. Pokud souhlasíte spolupracovat se mnou, budeme souhlasit nepochybne na primerenou náhradu za vás poté, co se nám podarilo získat platbu dedicnosti.

Vysvetlím vám to podrobneji, co tato transakce se skládá a jaké nezbytné pozadavky jsou, ale pouze tehdy, kdyz jsem obdrzel potvrzení o prání podílet. Budte si jisti, ze jsem naprosto oddaný situace. K dispozici bude podílet vubec, pokud budete souhlasit s spolupracovat zádné riziko. Nicméne maximální soukromí je velmi dulezitá, pokud chceme úspesne tezit z obrovské výhody této transakce. Zarucuji, ze transakce bude popraven za legitimní usporádání, které vsechny zúcastnené strany budou chránena z jakéhokoli porusení zákona.

Pro potvrzení ochotu a spolupráci na muj návrh, prosím, kontaktujte me pres faxem nebo e-mailem s uvedením následující: (1) plné jméno a povolání (2), Mobilní, telefon s prímou císlo (3) Prímé faxové císlo. (4) Kontaktní adresa.

Vase rychlá odpoved bude vysoce ocenil.

S pozdravem
Pan David Geletey.
Prímý Tel No: + 1-610-5901444
Prímý Fax No: + 1-610-9103049

No comments:

Post a Comment